Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/3/6/jennydahlberg.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/3/6/jennydahlberg.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/3/6/jennydahlberg.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/3/6/jennydahlberg.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Gör om gör rätt

Söndag. Idag sägs det vara vilodag. Men det är allt annat än vilodag för mig. Jag ligger efter med lite textinlämning som jag måste fixa idag. Text som ska till sättning senare till veckan. Jag var för stressad och råkade skicka fel text från början, så jag får göra om, göra rätt.

notes-514998_1920

Sen så kan jag avslöja att jag har en ny romanidé på gång. En idé jag fick för “nåt år sen” men som jag inte jobbat så mycket med annat än att jag har skrivit ett par synopsiskapitel. Men först ska “Ligg med mig!” redigeras för utgivning den 8 mars 2017.

En liten teaser på hur omslaget kommer se ut kommer i ett annat inlägg, måste kolla med förläggaren först att det är okej.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *